Over keuringen

Onze bedrijfsartsen hebben veel ervaring met het uitvoeren van medische keuringen en onderzoeken, ongeacht het type keuring of onderzoek, vrijwillig of verplicht, individueel of op organisatieniveau.

Keuringen en onderzoeken voor organisaties worden na overleg overwegend op locatie(s) van onze opdrachtgevers verricht, dit levert voor u de eerste besparing op, als u bedenkt dat uw mensen niet hoeven te reizen en slechts voor een korte periode uit het productieproces zijn. In onze samenwerking met u richten wij ons op het zo efficiënt mogelijk inrichten van keurings- en onderzoeksprojecten.

De professionals werken met de modernste medische apparatuur. Alle onderzoeksgegevens (bijvoorbeeld een hartfilmpje, longfunctieonderzoek of een gehoor- of uitgebreid Preventief Medisch Onderzoek (PMO, voorheen PAGO genoemd), worden vastgelegd en opgeslagen in een digitaal dossier. Vooral bij periodieke keuringen wordt het vergelijken hierdoor vergemakkelijkt en worden veranderingen snel geconstateerd.

Individuele keuringen kunnen veelal binnen enkele dagen na aanvraag plaatsvinden.

Al onze keuringen vindt u hier overzichtelijk bij elkaar.

Wilt u meer weten over medische keuringen en onderzoeken? Wij horen graag van u via telefoonnummer 0523-27 29 26. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vechtstadconsultancy.nl