Toegevoegde waarde leveren

Wij zijn een ondernemende organisatie die is ontstaan vanuit samenwerkingen met geregistreerde professionals, die binnen hun vakgebied een toegevoegde waarde kunnen leveren. Een belangrijke toegevoegde waarde van onze professionals is dat zij weten wat ondernemers bezighoudt.

Bedrijfsartsen

Onze bedrijfsartsen zijn geregistreerd als medisch specialisten. Dit betekent dat zij een gespecialiseerde medische opleiding hebben gevolgd, in tegenstelling tot arbo-artsen.

Vaste professionals per relatie

Onze opdrachtgevers erkennen de waarde van goede arbeidsomstandigheden en de duurzame inzetbaarheid van hun mensen. Ze willen zich daarbij laten ondersteunen door deskundige professionals, die bekend zijn met hun branche.

Wij werken met een vast team professionals per relatie, hierdoor kennen onze professionals uw organisatie erg goed. Dit scheelt tijd, eventuele misverstanden en het is prettiger voor uw mensen.

Onze professionals

 • Zijn gespecialiseerd binnen hun vakgebied;
 • Zijn flexibel;
 • Beroepsethiek staat voor hen hoog in het vaandel;
 • Werken resultaatgericht en kostenbewust;
 • Verdiepen zich vooraf en daarna in uw mensen en organisatie.

Onze backoffice

Onze doktersassistentes zijn ervaren en weten dat keuringen soms spannend zijn. Het is belangrijk om aan hen de vragen te stellen die u heeft. Zij zijn als geen ander in staat om onze bedrijfsartsen en andere professionals voor u in te schakelen als dat nodig is. Ons vast backofficeteam bestaat uit:

 

 • Patty Schenker

  Directie ondersteuning

  Vechtstad is een no-nonsense organisatie waar vertrouwen, klantgerichtheid en professionele deskundigheid hoog in het vaandel staan. Als spil in het bedrijf voel ik me hier helemaal op mijn plek. In mijn vrije tijd kan je me vinden op het handbal- of volleybalveld. Verder hou ik van vakanties met mijn gezin en mag ik graag borrelen met vrienden.

 • Ria Nijboer

  Doktersassistente

  Heb dit vak gekozen omdat ik erg geïnteresseerd ben in mensen. Trek op tijd aan de bel als er wat is, want preventie is voor iedereen beter. Hou van sporten, lezen en koken.

 • Margriet van den Berg

  Doktersassistente

  Goed ingerichte keuringsprocessen lopen van A tot Z soepel en zijn geen belasting voor medewerkers en organisatie, maar hebben een grote meerwaarde. Vind het erg leuk om op klantlocatie te werken. Hou van sporten en tuinieren.